Susret s Ivicom Prtenjačom!

A, tko to ima! Rijeka smaragdno zelena teče, njene obale urešene bujnim zelenilom, poneki labud, divlja patka ili još ljepše patak sa svojim kitnjastim bojama i u amfiteatarskom prostoru doživljaj susreta s jednim od ponajboljih suvremenih hrvatskih književnika Ivicom Prtenjačom. U književnosti se Prtenjača javlja kao pjesnik, pripadnik mlade generacije koja je stasala u drugoj polovici 1990-ih. Uvršten je u više antologija i pregleda hrvatske poezije. Prozni debi ostvaruje romanom “Dobro je, lijepo je” (2006. g.). Pjesme i knjige su mu prevođene na 20-ak jezika. Nastavlja svoj književni opus s romanima „Tiho rušenje“, „ Brdo“, „ Plivač“. Ako ta djela niste čitali onda ste Ivicu Prtenjaču mogli čuti kao vrsnog komentatora u emisiji „Nedjeljom u dva“.
U četvrtak 27. svibnja u 19. sati na najljepšem mjestu dugoreškom AMFITEATRU priliku je susresti se, čuti, razgovarati s Ivicom Prtenjačom.
To su oni susreti koji ostaju u čovjeku …. i naprosto čine život ljepšim. Naročito u ovo vrijeme kada su nam ukradeni susreti, doživljaji druženja s drugim ljudima i naročito pjesnicima, piscima čija djela otkrivaju život u svim njegovim djelićima.
U četvrtak 27. svibnja, u 19.00 sati – DOĐITE!