Gdje misli nestaju

Knjiga "Gdje misli nestaju" uzbudljivo je putovanje do mjesta na zemlji koja su tek rijetki posjetili. Knjiga se satoji od 34 putopisa kroz koja nas autor upoznaje s ljepotama brojnih manje dostupnih mjesta Srednje i Južne Amerike, Afrike, Azije, Europe... Autor teksta i fotografija je Damir Šantek dugogodišnji planinar i putopisac. Knjiga je proglašena bestselerom, a ujedno je i najprodavanija knjiga na prošlogodišnjem Interliberu. Pozivamo vas da dođete u četvrtak 23. veljače u Gradsku vijećnicu u 19,00 sati na susret i zanimljivo predavanje Damira Šanteka koji će nas pričom i slikom odvesti u čudesne krajeva svijeta.

Mrežnica u mom oku

Već sedamnaest godina Damir Valent, poznatiji kao Dado na portalu RM piše (O) blog i do sada je objavljeno oko 800 priča. Kniga „Mrežnica u mom oku“ četvrta je izdana knjiga Dadinih oko osamdesetak odabranih priča nastalih u zadnje četiri godine. Knjiga je, kako je u pogovoru napisano „ ukoričene priče koje govore o vremenu od nogometnog srebra u Rusiji do sankcija toj velikoj zemlji i dima i plamena koji se vije iz susjedstva." Priče su ujedno prožete sjećanjima, zgodama iz djetinjstva provedenog u rodnom Vukmaniću koje „kao da se događalo na nekom drugom planetu." Promocija knjige bit će u srijedu 11. svibnja s početkom u 18:00 sati u DEMOKRATSKOM RASADNIKU.

Dado po treći put !

dado
Tko ne pozna radijskog voditelja Damira Valenta - Dadu. On je svakodnevni gost u našim domovima, suputnik u ovim jesenje - zimskim jutrima. Njegov glas nas razbuđuje i poslije prati tijekom dana. I uvijek iznova čini dan boljim. To je Dado - radijski voditelj. Nešto manje je poznat kao pisac bloga, a još manje kao autor već treće knjige. Promocija Dadine knjige "O B(L)OŽE POMOZI  Da mir Valentu dade..." je u srijedu 13. prosinca u 18.00 sati u Demokratskom rasadniku. Dođite biti će to još jedna dobra večer s jednim dobrim čovjekom koji uvijek iznova i u svakoj prilici pokazuje kako život možemo gledati i s one bolje, duhovitije strane.