Održana promocija knjige “Decoupage – papirom, ljepilom i škarama preuredite svoj dom“

U petak, 08.11.2013. godine u Demokratskom rasadniku održana je promocija knjige „Decoupage – papirom, ljepilom i škarama preuredite svoj dom“ autorice Sandre Drnić.
Sandra Drnić rođena je u Sisku, gdje je kao diplomirani knjižničar zaposlena u Narodnoj knjižnici i čitaonici Vlado Gotovac Sisak u kojoj vodi kreativne radionice o decoupage tehnici.
Na pisanje knjige potaknule su je upravo polaznice njezine radionice te je u knjizi ponudila odgovore na sva moguća pitanja o tehnici decoupagea.
Decoupageom se bavi tri godine, znanja je sakupljala od različitih decoupage umjetnika diljem svijeta, a svoju je tehniku posebno usavršila na tečaju kod Sone Šuhajdove u Slovačkoj, Banska Bystrica.
U svom priručniku, koji je pisan pod pseudonimom Sandra Nunes, zainteresirane za ovu tehniku uvodi korak po korak prema jedinstvenom stvaranju unikatnih ukrasnih predmeta.
Nakon promocije knjige, otvorena je i Sandrina izložba uporabnih predmeta izrađenih u decoupage tehnici, „Pasija art“, koja će se u prostorijama Demokratskog rasadnika moći pogledati do 15. studenog.
Više o prekrasnom svijetu decoupagea možete doznati na Sandrinom blogu

Decoupage

Decoupage 2

Decoupage 3

Decoupage 4

Decoupage 5

Decoupage 6

Decoupage 7

Decoupage 8

Decoupage 9

Decoupage 10

Decoupage 11

Decoupage 12

Decoupage 13

Decoupage 14