Multimedijalna večer poezije “Pjesme Ane Frketić”

U srijedu, 12.02.2014. održana je multimedijalna večer poezije „Pjesme Ane Frketić“. Pod uvijek originalnim i neformalnim vodstvom Damira Valenta – Dade posjetitelji su se mogli pobliže upoznati s umjetničkim radom gospođe Ane Frketić. Uz izložbu ručnih radova gospođa Ana posjetiteljima se predstavila i svojom zbirkom poezije.
Njena ljubav prema poeziji i njen život isprepliću se i dodiruju od njene najranije mladosti sve do današnjih dana, a upravo to je gospođa Ana svojoj publici željela prikazati – hod kroz vlastiti život, često vrlo težak i surov, ali život srca punog ljubavi za sve i svakog što potvrđuju njeni stihovi ljubavni, duhovni, puni čežnje i nada…
Svojom jednostavnošću, neposrednošću i nevjerojatnom pozitivnom energijom, gospođa Ana Frketić, učiteljica u mirovini, pokazala je i dokazala da su pjesnici doista ljudi koji “svojim srcem osvjetljavaju svijet”.
U glazbenom dijelu programa nastupio je Ženski pjevački zbor “Vila” te unučica gospođe Ane, Silvija Brnardić s nekoliko glazbenih točaka i recitacija.
Ugodnoj atmosferi ove svečanosti poezije doprinijele su i brojne prijateljice gospođe Ane koje su za tu prigodu pripremile i ukusne slastice koje su se mogle kušati po završetku službenog dijela programa. Na odlasku je gospođa Ana svakog posjetitelja darivala zahvalnicom sa stihovima neke od njenih pjesama.

Večer poezije

Večer poezije 2

Večer poezije 3

Večer poezije 4

Večer poezije 5

Večer poezije 6

Večer poezije 7

Večer poezije 8