Ivan Modrušan: KAKO OPROSTITI – vodič kroz tehniku opraštanja

Oprostiti nekome često znači da vam je neka osoba napravila nešto što vas je povrijedilo, pa joj opraštate neugodnost koja se dogodila u interakciji sa njom. Međutim, kad vas netko doista duboko povrijedi to ostavlja trag i traumu. Događaj pamtite dugo i u svim detaljima, što znači da vam je povreda zabilježena u podsvijesti.
Cilj ove knjige je upoznavanje s tehnikom, odnosno praktičnom mogućnošću rada na uklanjanju negativnih osjećaja i trauma, te brzog, učinkovitog i bezopasnog čišćenja trauma iz podsvijesti. Ovom tehnikom opraštanja otpušta se sve ono negativno što se nataložilo u podsvijesti, čisti prostor koji zauzima povreda koja je ostavila trag u našem životu, u ljubavi, poslu, obitelji, prijateljstvu… Opraštanje je svjestan čin i tehnika se može primjenjivati u gotovo svim životnim situacijama. Bitno je saznati i naučiti kako opraštati, a dobrobiti koje ostvarujete nakon primjenjene tehnike su kratko rečeno poboljšanje kvalitete života na svim područjima .
Stoga ako želite čuti, naučiti i konačno primjeniti tehniku opraštanja, dođite u DEMOKRATSKI RASADNIK u utorak 6. listopada u 18 sati. Možda baš ova jesenja večer uz pomoć autora knjige Ivana Modrušana unese novu kvalitetu u vaš život!?
Kao prilog knjizi je besplatan CD sa praktičnim vodstvom kroz tehniku opraštanja.