Dan ljubavi -uz pjesničko veče i izložbe

pjesma za tebe

” U oku osjećem smiraj dana,

radost ljubavi što otkrivena nije”

stih je iz zbirke pjesama “Pjesma za tebe”  Ratke Kukuljice koja će se u petak. 14. veljače u 18.00 sati u Demokratskom rasadniku predstaviti dugoreškoj publici. Petak, 14. veljače i Valentinovo, Dan zaljubljenih, Dan ljubavi.

“Lijepa avantura je pred Vama, ići stazama poezije Ratke Kukuljice u kojoj Vas ne  očekuju oluje već fina čipka nježne komunikacije. Emotivna , ženska, nježna poruka, fina poetika duše i životne radosti. Dominantna je ljubav prema voljenom, ljubav prema životu,  ” riječi su urednika zbirke pjesama.

Zanimljivost ove večeri je izložba dvoje mladih ljudi, sestre i brata, Mateje Ivančić studentice kulturologije koja će izložiti portrete svojih prijatelja, kolegica i poznatih ličnosti nastalih u različitim tehnikama, akvarel, grafit, tempera, akrilne boje.

Vjekoslav Ivančić, student elektrotehike i vlasnik tvrtke Enabel j. d. o. o. izložiti će ručno rađene lampe izrađene uglavnom od recikliranih mateijala  koje se svojim skladom i ljepotom mogu uklopiti u razne interijere.

Doista mnogo je razloga da u petak u 18 sati dođete u Demokratski rasadnik !